Skip to main content

Afmelding og aflysning af hold

IMG_2814

Afmelding og aflysning af hold

For at sikre, at vores medlemmer ved, om de har plads på et hold i fornuftig tid, vi kan sikre fremmødet på holdene og mindske ventelisterne, har vi valgt at have afmeldingsregler, som gælder for både de medlemmer som er tilmeldt et hold og dem som står på venteliste.

Afmeldingsregler uanset om du er på hold eller på venteliste:
Der er ingen bøde, hvis man står på venteliste og ikke kommer på hold. Det giver et mere reelt billede af, hvor mange der gerne vil være på et specifikt hold, da dem som egentlig ikke er sikre på, om de vil træne på holdet, bør tage sig selv af holdet inden tidsfristen, hvad enten de er på holdet eller ventelisten til gavn for os alle. Dermed øger det også sandsynligheden for at komme på hold, hvis du står på venteliste.

Før 4 timer før holdstart:
Afmeldelse via online-booking
Gratis afmeldelse

Efter 4 timer før holdstart:
Ingen afmeldelse via online-booking
Ring til receptionen på 58561797
Afmeldelse: kr. 20,-

Udeblivelse for hold: Kr. 40,-
Du skal tjekke ind på dit hold senest 10 min inden holdet starter, ellers kan din plads gå videre til et medlem, der har stået på ventelisten og allerede har tjekket sig ind – så kom i god tid!

Aflysning af hold:
For at vi kan opretholde vores service og give dig besked 4 timer inden holdets start i tilfælde af aflysning, er det vigtigt, at du husker at til- og afmelde dig dine hold, og at vi som minimum har din mailadresse, så du kan få besked om ændringer. Husk at tilmelde dig holdene, så vi kender det reelle antal og får timen gennemført i stedet for at aflyse den unødvendigt. Er en time aflyst, vil det fremgå af online systemet min. 4 timer før. Der kan naturligvis opstå undtagelser i form af akut sygdom, men vi gør alt for at begrænse det til undtagelser, så vi alle kan holde formen – også i solskin.