Skip to main content

Bliv medlem

IMG_2811

Træning i professionelle omgivelser

Aktivt Velvære er et moderne og innovativt træningscenter. Vi tilbyder dig professionelle rammer til din træning, hvor både serviceniveau, faglighed, renlighed og vedligeholdelse er i højsædet.

Vores træningsudstyr består af TechnoGyms brugervenlige maskinpark indenfor både styrke- og kredsløbstræning. LifeFitness står bag de topmoderne redskaber til cardiotræning. Ligeledes har vi afdelinger med det nyeste udstyr inden for både funktionel træning – Junglesport, funktionel crossfit sal  og cykling – E-Tenzor og Praxtour.

Er du til holdtræning, byder vores program på mange forskelligartede træningsformer, så der er helt sikkert også noget for dig. Læs mere herom i undermenuerne. Vi har åbent alle ugens syv dage med fuld bemanding, så vores professionelle personale står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har behov for det.

Rundvisning
Ønsker du en præsentation af centerets faciliteter og de muligheder så står vi altid klar til at give dig en rundvisning og uddybning af de mange faciliteter og produkter, vores center rummer.

Prøve time i træningscenteret
Du har mulighed for at købe en prøvetime til træning.
Når du køber en prøve time får du fri afbenyttelse af vores styrke og kondimaskiner samt adgang til vores wellness område med damp og sauna. Du kan også vælge at bruge timen på en holdtræning, såfremt at der er ledige pladser på det ønskede hold. Du kan booke dig på holdet i receptionen. En prøve time koster 85 kr.