Skip to main content

Cykelsalen

IMG_2814

Cykelsalen

Kom i form på Aktivt Velværes Synergy Cycling!

Aktivt Velværes cykelsystem er et unikt system, som kun findes ganske få steder i Danmark! Du skal have været med på Begynder Cycling, for st føle dig rustet til de andre timer.

Som medlem i Aktivt Velvære kan du deltage på forskellige cykeltimer i cykelsalen.

Her kører vi på e-Tenzorcykler, som er baseret på patenteret teknologi fra Aalborg Universitet og udviklet i samarbejde med Chris MacDonald. Modstandsmæssigt set svarer disse cykler til udendørs cykling, ligesom det er muligt at kombinere personligt handicap, gear (belastning) og kadence. Dette giver den optimale træning, uanset om du er motionist eller top atlet.
Desuden kan du med disse cykler holde øje med din reaktion i hjertefrekvensen angivet i procent af din maksimale puls.

På eTenzor cyklerne kører vi Synergy Cycling programmer, som viser færdige ”køreplaner” for hver undervisningstime. Programmerne er udviklet af fysioterapeuter og fysiologer.

Uanset tidspunktet på dagen, niveauet af klassen eller instruktøren, er du med Synergy Cycling garanteret en effektiv, tilpasset og motiverende træning med den optimale intensitet.

Begynder Cycling:

På Begynder Cycling bliver der cyklet og instrueret i cykeltræning i en 1/2 time. Du bliver her hjulpet med indstillingen af cyklen efter din højde og drøjde, lige som du får kørt en kort test, som er med til at fastsætte, hvilket handicap du bør køre i for at opnå den optimale intensitet i din cykeltræning. Timen kan du gå til lige indtil du føler dig sikker nok til at afprøve en af de andre cykel hold.

Fitness Cycling:

Timen er for dig, hvor fokus ligger på musik og DIG! Timen vægter en god intensitet og henvender sig derfor til begyndere og let øvede – men også til garvede “spinnere”, da timen er fuld af udfordringer for både puls og ben.

Fredagsrock cykling:

-Så er det weekend!!
PÅ Fredagsrock skruer vi en ekstra gang op for musikken og vælger en “Rock playliste” her er der dømt fest og farver. Timen er for dig, hvor fokus ligger på musik og DIG! Timen vægter en god intensitet og henvender sig derfor til begyndere og let øvede – men også til garvede “spinnere”, da timen er fuld af udfordringer for både puls og ben.

Puls Cycling:

Timen er for dig, der er vild med cykling og gerne vil have mere at vide om puls og intensitet.

Senior Cycling:

Denne time er stadig 1. level af vores eTenzor system, men er særligt for seniorer. Lydniveauet er lavere og atmosfæren stille og rolig.

Tabata Cycling:

Timen er for dig, som ønsker at yde det maksimale på 30 minutter. Timen byder på små intervaller med max. intensitet. Tabata Cycling er hårdt og kræver, at man har cyklet før.

Tempo Cycling:

Timen henvender sig til de medlemmer, hvor højt tempo, intensitet og energi er nøgleord. Hav gerne prøvet Fitness Cycling inden du kaster dig ud i en tempo-time, så der er styr på både krop og teknik.

Watt Cycling:

Timen er for dig, der er klar til 1,5 times cykling med træning lagt efter watt. Det er sjovt, det er ben-hårdt, men det er lige noget for dig, hvis du er klar til at fokusere på dig og watt. Det anbefales, at man har cyklet før.