Skip to main content

Junglesportsalen

IMG_2772

Junglesportsalen

Opnå resultater på den halve tid med multifunktionel slyngetræning

Slyngetræning er en træningsmetode, der giver dig en unik mulighed for at træne både den indre stabilitetsmuskulatur og den ydre bevægelsesmuskulatur på én gang. Træningen foregår i slynger og er for alle uanset alder og træningsniveau, ligesom deres design gør dem både brugervenlige og komfortable. Du bruger din egen krop som modstand, så niveauet justeres automatisk til dig og sikrer dermed optimalt træningsudbytte.

Det er en både sjov, udfordrende og meget effektiv træningsform, der giver dig synlige resultater selv med en mindre indsats. Slyngetræning har med sin enkelthed, mangfoldighed og effektivitet fremstået som ét af de hurtigst voksende træningsmetoder i verden gennem de seneste år. Junglesport er navnet på den europæiske markedsledende producent, der har udviklet slyngetræningskonceptet i tæt samarbejde med slyngespecialister, eliteudøvere og – trænere.

Du kan både anvende Junglesport udstyret til selvtræning eller du kan deltage på vores hold. Undervisningen forestås enten af uddannede instruktører eller af Aut. Fysioterapeuter.

Junglesport:

Træning i multifunktionelt udstyr til slyngetræning, der muliggør træning af både den indre stabilitets-muskulatur og den ydre bevægelsesmuskulatur på én gang. Foregår i junglesportsområdet på anden sal. For alle.

Skitræning Indedørs:

På dette hold gør vi dig klar til ski sæsonen.
Vi træner ski-teknik, koordination, balance og ikke mindst styrke.